UA-150077405-1
 
       

Reisen hjem

Årlig 6 dagers kurs i vakre Side i Tyrkia     


Er du litt spirituell og ønsker å jobbe helhetlig med deg selv?

Har du vanskeligheter med å høre din egen stemme i alt bråket fra omverdenen?

Opplever du at du stadig saboterer eller blokkerer deg selv?

Er det vanskelig for deg å stå i din sannhet og være den du egentlig er?

Står du ved et veivalg?


Bli med på retreat hvor vi jobber med dette og mye mer gjennom foredrag, meditasjoner, energiarbeid og manifestasjon.
Dette er en reise hjem til deg selv - til mer trygghet, klarhet og kjærlighet

Neste mulighet er i mai 2020 Hva gjør vi - dag for dag

dag 1 jobber vi med eneriblokkeringer. Dette er små stopp i den fysiske kroppen. Når jeg sier stopp mener jeg steder der energien din ikke flyter. Det kan være pga følelser, traumer, noe du har hørt blitt sagt eller bare fanget opp uten at du helt vet hva det er. Når vi finner disse små stoppene kan vi gi dem oppmerksomhet og endre det som ligger bak og under. Dette frigjør energi og gir mer flyt i kroppen. 

Vi skal også se og kjenne hvordan kroppen vår kan gi svar på hva som er sant og ikke sant for deg. Noen ganger mister vi oss selv av syne og vi vet ikke lenger hva som er oss og andre. Denne metoden er en veldig enkel måte å finne ut nettopp det på og da har vi en sårt trengt veiviser. 

Vi skal bevege oss også, løse opp i kroppen...til nydelig musikk

og besøke dette stedet :)

På Dag 2 skal vi jobbe masse med kjærlighet, egenkjærlighet. Dette blir fokuset vårt når vi gjør meditasjoner og energiarbeid og jobber ut små stopp. Det indre barnet vårt er veldig sentralt i dette arbeidet. Å interagere med det indre barnet er en kjent psykologisk og effektiv teknikk som hjelper oss både med å identifisere når vi er trigget følelsesmessig og som kan hjelpe oss til å finne årsakene og gjøre noe aktivt med dem. Dette virker raskt og er et godt verktøy som når brukt riktig og nok gir dype og varige endringer i hvordan vi forholder oss til oss selv.

også blir det god mat..

Dag 3 dykker vi ned i de mer åndelige aspektene av vår eksistens. Hvem er du på sjelsplan? Vi filosoferer over disse temaene. Vi frigjør livskraft og energi når vi tar valg som er i overenstemmelse med den vi dypest sett er i stedet for å bruke masse energi på å gå mot vår egen natur. Du vil få kunnskap om dine sjelelige talenter og hvordan du kan leve ut din misjon.

Dag 4 og over halvveis vier vi igjen til vårt kroppstempel - den som puster for oss og som vi står og går i. Jeg skal snakke om betennelse eller inflammasjon og hva vi kan gjøre for å reduserer denne og få mer energi. Det blir både fokus på kosthold og indre stress. Dette er også dagen hvor vi skal stifte bekjentskap med vår 'indre bølle'. Du vet, han eller hun som sier veldig mange stygge ting til deg om hvor udugelig og håpløs du er i diverse sammenhenger. Den mest sårbare delen av oss, som skriker høyt og stygt. Den er det fint å bli kjent med og ikke minst få kontroll på. 
dag 5 skal vi snakke og jobbe mer med egenkjærlighet... fordi egenverd og egenkjærlighet er pilarer i helsa vår og for følelsen av mening og overskudd. Vi skal også finne noen sider vi har gjemt bort og integrere dem i oss. Vi skal få med oss masse av denne vakre byen som er mitt andre hjem


Dag 6 - vi samler trådene og snakker om manifestasjon, det å bevisst skape noe... og få ønsket resultat. Ikke bare bare. Hvordan henger det sammen med resten av uken tenker du kanskje.... det henger sammen med alt. Det blir en spennende avslutning. 


Prisen på kurset er 6500 NOK.  

Neste mulighet er mai 2020. Vi samarbeider med Tyrkiareiser om fly og opphold. Detaljer kommer senere.

Vil du være med? Ta kontakt på livetskraft@outlook.com