Livets kraft- Holistisk helse

             kropp  ¤  sinn  ¤  ånd    

Reisen hjem

Årlig 6 dagers kurs i vakre Side i Tyrkia         

en reise hjem. vi bygger bro mellom kropp , sinn og ånd
Hva er Reisen Hjem?

Velkommen til magiske Side og kurset Reisen Hjem. Dette er virkelig ment å være en reise hjem til deg selv. En mulighet til å komme på plass og bringe deg nærmere din egen sannhet, sannheten om hvem du er og hva som er din åndelighet 

Hvem er du? 

Hva er dine sjelelige talenter? Bruker du dem til din fordel? 

Står du i din sannhet? 

Helt konkret

dag 1 jobber vi med eneriblokkeringer. Dette er små stopp i den fysiske kroppen. Når jeg sier stopp mener jeg steder der energien din ikke flyter. Det kan være pga følelser, traumer, noe du har hørt blitt sagt eller bare fanget opp uten at du helt vet hva det er. Når vi finner disse små stoppene kan vi gi dem oppmerksomhet og endre det som ligger bak og under. Dette frigjør energi og gir mer flyt i kroppen. 

Vi skal også se og kjenne hvordan kroppen vår kan gi svar på hva som er sant og ikke sant for deg. Noen ganger mister vi oss selv av syne og vi vet ikke lenger hva som er oss og andre. Denne metoden er en veldig enkel måte å finne ut nettopp det på og da har vi en sårt trengt veiviser. 

Vi skal bevege oss også, løse opp i kroppen...til nydelig musikk

og besøke dette stedet :)


På Dag 2 skal vi jobbe masse med kjærlighet, egenkjærlighet. Dette blir fokuset vårt når vi gjør meditasjoner og energiarbeid og jobber ut små stopp. Det indre barnet vårt er veldig sentralt i dette arbeidet. Å interagere med det indre barnet er en kjent psykologisk og effektiv teknikk som hjelper oss både med å identifisere når vi er trigget følelsesmessig og som kan hjelpe oss til å finne årsakene og gjøre noe aktivt med dem. Dette virker raskt og er et godt verktøy som når brukt riktig og nok gir dype og varige endringer i hvordan vi forholder oss til oss selv.

også blir det god mat..

Dag 3 dykker vi ned i de mer åndelige aspektene av vår eksistens. Hvem er du på sjelsplan? Vi filosoferer over disse temaene. Vi frigjør livskraft og energi når vi tar valg som er i overenstemmelse med den vi dypest sett er i stedet for å bruke masse energi på å gå mot vår egen natur. Du vil få kunnskap om dine sjelelige talenter og hvordan du kan leve ut din misjon.

Dag 4 og over halvveis vier vi igjen til vårt kroppstempel - den som puster for oss og som vi står og går i. Jeg skal snakke om betennelse eller inflammasjon og hva vi kan gjøre for å reduserer denne og få mer energi. Det blir både fokus på kosthold og indre stress. Dette er også dagen hvor vi skal stifte bekjentskap med vår 'indre bølle'. Du vet, han eller hun som sier veldig mange stygge ting til deg om hvor udugelig og håpløs du er i diverse sammenhenger. Den mest sårbare delen av oss, som skriker høyt og stygt. Den er det fint å bli kjent med og ikke minst få kontroll på. 

dag 5 skal vi snakke og jobbe mer med egenkjærlighet... fordi egenverd og egenkjærlighet er pilarer i helsa vår og for følelsen av mening og overskudd. Vi skal også finne noen sider vi har gjemt bort og integrere dem i oss. Vi skal få med oss masse av denne vakre byen som er mitt andre hjem

Dag 6 - vi samler trådene og snakker om manifestasjon, det å bevisst skape noe... og få ønsket resultat. Ikke bare bare. Hvordan henger det sammen med resten av uken tenker du kanskje.... det henger sammen med alt. Det blir en spennende avslutning. 


Prisen på kurset er 6500 NOK.  


Hvor?

Kurset foregår i byen Side på Antalyakysten i Tyrkia. For de som ikke kjenner Tyrkia eller har spørsmål rundt lokalisasjonen ta kontakt for spørsmål.

Vi holder til på et sjarmerende hotel i et rolig område av Side, et stenkast fra den lille bystranden som vi også benytter til meditasjoner. Det er tilnærmet bilfritt og gangavstand til Apolloklippen med ruinene etter Apollotempelet, havnen med restauranter og hovedgaten. Det er også svært kort å gå til den østre stranden og det antikke teateret samt tempelruinene øst for byen, som vi også kommer til å benytte til meditasjoner. De som ønsker det kan bo rimelig på hotellet. Alle rommene har balkong. Det er mulighet for både dobbeltrom og enkeltrom dersom du er tidlig ute. Prisen på en ukes opphold inkludert frokost og enkel lunsj er ca 2500 NOK. (Prisen vil variere noe avhengig av antall deltakere)Norwegian flyr direkte til Antalya. Flyreise er ikke inkludert og organiseres og betales på egen hånd. Vi er behjelpelige med informasjon om mulige ruter osv dersom det er behov for det. Ved tidlig bestilling er det mulighet for rimelige billetter til Antalya. 

Transport til og fra flyplass er inkludert dersom du bor å hotelet hvor kurset avholdes.


 

Vil du være med?

For mer informasjon eller påmelding ta kontakt på livetskraft@outlook.com eller bruk kontaktskjemaet. Kurset avholdes 1-2 ganger årlig ( vår og høst) når interessen tilsier det. Det er 10-15 plasser pr kurs.